Izvor: Luftika.rs, 27.Okt.2023, 14:05

„Ljubice, čobanice, piće za igrače“: Anu pamtimo po ulozi konobarice u „Kenguru“, evo kako izgleda u 40-oj

Glumica Ana Marković zauvek će ostati urezana ljubiteljima domaće kinematografije, ulogama u filmovima „Kad porastem biću kengur“ i „Žena sa slomljenim nosem“, u kojima je svi pamtimo po legendarnim scenama sa Nebojšom Glogovcem.
Ipak. u filmu „Kad porastem biću kengur“ stekla je mnogobrojne simpatije tumačeći ulogu konobarice Ljubice.
Naime, Ljubica je u filmu raskinula vezu sa Kengurom pred kojim je perspektivna fudbalska karijera, a uplovila je u romansu sa zatvorenikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << koga tumači Aleksandar Šapić.
U filmu se predstavlja svakodnevica jednog radničkog kraja Beograda, a Ljubica radi u kladionici okružena muškarcima različitog doba i statusa.
Glumici Ani Marković je ovo bila prva uloga, a onda smo mogli da je gledamo i u filmovima „Klopka“, „Žena sa slomljenim nosem“, kao i u serijama „Ranjeni orao“ i „Kuku Vasa“. Takođe, dugo godina se bavila sinhronizacijom dečijih filmova.

Sudeći po fotografijama sa njenih društvenih mreža, Ana se fizički nije mnogo promenila, a posvetila se porodičnom životu, te je ne viđamo često na malim ekranima.
Trenutno ima 40 godina, piše Nova.rs.
Misterija smrti Melite Bihali: Slavna glumica sahranjena dan pre nego što se saznalo da je umrla

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.