Lepa Brena: Boba mi dozvoljava samo čašu vinu jer zna da ću nešto zabrljati ako popijem više

Izvor: Story, 09.Okt.2019, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena: Boba mi dozvoljava samo čašu vinu jer zna da ću nešto zabrljati ako popijem više

Lepa Brena (58) decenijama sa suprugom Bobom Živojinovićem (56) živi u vili na Bežanijskoj kosi, a donedavno su sa njima bili i njegov sin Filip i zajednička deca Stefan i Viktor. Međutim, sada jedini koji je ostao sa njima jeste najmlađi naslednik Viktor. Brena sada priznaje da jedva čeka da se i Viktor osamostali, prenosi Vip. – ... The post Lepa Brena: Boba mi dozvoljava samo čašu vinu jer zna da ću nešto zabrljati ako popijem više appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Brena: “Došlo je vreme da brinem za sebe!”

Izvor: Svet, 10.Okt.2019, 15:45

Lepa Brena decenijama sa suprugom Bobom Živojinovićem živi u vili na Bežanijskoj kosi, a donedavno su u istoj živeli njegov sin Filip, te zajednička deca Stefan i Viktor.. Jedini koji je ostao sa njima je Viktor, pošto se Filip preselio prvo u stan Aleksandre Prijović, a potom u vilu koju su...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.