Izvor: Luftika.rs, 25.Avg.2023, 09:57

Lav, Strelac i Vaga doživeće ljubavni procvat u septembru 2023, emocije će ih razneti!

Kada su pitanje emotivni i ljubavni odnosi, tokom septembra 2023 najviše sreće će imati ova tri znaka. Amorova strela pogađa ih direktno u srce, pa neće znati šta ih je snašlo.
Lav Lavovi će imati jako puno sreće u ljubavnim odnosima jer je Venera još uvek u njihovom znaku i više neće biti retrogradna. To zapravo znači da će svi problemi iz prošlosti biti jednostavno blokirani i ljubavni odnos počinje jednu novu fazu. Ovo se posebno odnosi na one Lavove koji imaju stabilne i >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << duge veze i imaju za partnera osobe rođene u znaku Jarca ili u znaku Bika, piše Naj Žena.
Strelac Sledeći koji će imati puno sreće u ljubavi jesu Strelčevi jer Venera posle retrogradnog hoda pokreće njihovu komunikaciju i mogućnost da određene stvari konačno reše da su u pitanju odnosi sa partnerom. Ovo se posebno odnosi na one pripadnike ovog znaka koji već neko vreme imaju lošu komunikaciju i nemogućnost da stabilizuju odnose sa partnerom.
Vaga Još jedan znak koji ce biti itekako srećan u partnerstvu jesu Vage jer je Venera planeta ljubavi i njihova vladajuća planeta, a Venera više neće biti retrogradna tokom septembra i samim tim stvara mogućnost da njihovi ljubavni odnosi budu stabilniji i mogućnost da se određene stvari reše same od sebe. Ovo se posebno odnosi na one Vage koji imaju podznak u znaku Ovna ili u znaku Strelca.
Čuveni ruski astrolog Blizancima predviđa nezaboravan septembar 2023: Stižu pare, ali i emotivna zadovoljstva

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Dali bi SVE ZA SVOJE: Ovi horoskopski znaci uvek stavljaju PORODICU na prvo mesto, srce im je puno samo u krugu NAJMILIJIH

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2023

Dok jedni jure za karijerom i luksuznim životom, ovim ljudima je jedino važno da su okruženim voljenima u toplini svog doma..U svetu koji se brzo menja, gde su odnosi često prolazni, ljudi traže stabilne tačke oslonca. Neki ih nalaze u ljubavnim odnosima, drugi u finansijskoj stabilnosti, a neki...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.