Izvor: Blic, 14.Okt.2023, 15:31

"Kuvarice kao naše bake, a po salati si mogao da znaš koji je mesec": Od nostalgičnog niza jednog Irca o beogradskim restoranima '80tih godina krenuće vam voda na usta (FOTO)

Godišnja doba nekada su se u Beogradu prepoznavala na osnovu vrste salate služene u prestoničkim restoranima i kafanama! Na tu istinu, predstavljajući iz meseca u mesec jedne godine niz salata služenih uz naručeno jelo u starinskim restoranima Beograda, podseća u svom čitanom tredu korisnik društvene mreže X (bivši Tviter) pod imenom Oldeuropeanculture (Stara evropska kultura) iz glavnog grada Irske Dablina, inače autor vrlo posećenog internet bloga o staroj kulturi našeg kontinenta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.