Izvor: Blic, 05.Apr.2023, 10:25

BLIC SAZNAJE Uhapšeni napadači na muzičare: Među njima i dva maloletnika, prebili članove orkestra kod Beton hale

Pripdnici MUP, policijske stanice Stari grad brzom i efikasnom akcijom rasvetlili su napad na članove orkestra “Kobra” iz Vladičinog Hana, koji se dogodio 1. aprila na parkingu Beton hale.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni napadači na trubače kod "Beton hale": Dvojica i dalje u teškom stanju

Izvor: OkRadio.rs, 05.Apr.2023

Beogradska policija u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom uhapsila je četvoricu muškaraca i dvojicu maloletnika zbog napada na trubače u Karađorđevoj ulici. Oni su, nezvanično, muzičare tukli bejzbol palicama i motkama.   U noći između petka i subote u Urgentni centar dovezene...

Nastavak na OkRadio.rs...

Uhapšeni napadači na muzičare u Beogradu, pronađeni i ukradeni instrumenti

Izvor: Radio 021, 05.Apr.2023

Beogradska policija uhapsila je šestoricu osumnjičenih za napad na članove orkestra "Kobra" iz Vladičinog Hana, koji se dogodio 1. aprila na parkingu Beton hale u Beogradu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.