Izvor: Radio 021, 24.Jun.2023, 23:08

Kremlj: Prigožin napušta Rusiju, ide u Belorusiju

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da će krivični postupak protiv šefa Vagnera Jevgenija Prigožina biti obustavljen, kao i da će on napustiti Rusiju i otići u Belorusiju.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kremlj potvrdio: Odbačen postupak protiv Prigožina, odlazi u Bjelorusiju

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jun.2023

Krivični postupak protiv vlasnika privatne vojne kompanije "Vagner" Jevgenija Prigožina se odbacuje i on će otići u Bjelorusiju, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Nastavak na Nezavisne Novine...

I ZAPAD JE JUČE STREPEO! Plašili se nuklearnog incidenta zbog pobune Vagnera: Nećete verovati ko je kontaktirao Moskvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 12:26

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov objavio je sinoć da će Prigožin otići u Belorusiju i da su odbačene optužbe protiv njega...Prema pisanju lista "La Republika", NATO se pribojavao nuklearnog incidenta, zbog čega su Alijansa i rusko Ministarstvo odbrane bili u "neformalnom kontaktu" u vezi sa situacijom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.