Kompletiran program četvrtog DIABLOG-a

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 18.Nov.2019, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompletiran program četvrtog DIABLOG-a

Tridesetak govornika učestvovaće u programu koji se održava paralelno u dve dvorane zagrebačkog Kaptol Boutique Cinema i koji se sastoji od predavanja, prezentacija i panel diskusija, uz dodelu nagrada za najbolje blogere i brendove.

Predavačima su se pridružili Rustam Nazarov, Digital Content Media Specialist kompanije FOREO i izvršna urednica video odeljenja i rukovodilac projekta Video magazines 24sata Anela Kuburaš.

Lifestyle vlogerka i autorka >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << podcast-a #nemojme Maša Zibar moderiraće okrugli sto „Kako iz uticaja razviti biznis“, na kojem će učestvovati i Željko Krešić, stariji planer u agenciji BBDO Zagreb koja razvija brendove poput Ožujskog, IKEA-e, Staropramena i Hrvatske turističke zajednice za domaće, regionalno i svetsko tržište.

Sponzori i prijatelji četvrtog DIABLOG-a su PBZ Card Premium Visa, Nescafe Dolce Gusto, Glaceau Smart Water, The Naked Grouse i Pan-pek.

Kotizacije za konferenciju u prodaji su putem sistema Entrio po ceni od 750 kuna, a prodajna akcija 2+1 gratis traje do 19. novembra.

Sve novosti vezane za konferenciju mogu se pratiti na web stranici www.diablog.hr, kao i na DIABLOG Facebook i Instagram stranicama.

Sve novosti vezane za konferenciju mogu se pratiti na web stranici www.diablog.hr, kao i na DIABLOG Facebook i Instagram stranicama.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.