Kompanija Imlek obeležila Svetski dan mleka

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 02.Jun.2016, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Imlek obeležila Svetski dan mleka

Moja Kravica karavan pod nazivom „Put mleka“, koji će tokom juna obilaziti gradove Srbije, započeo je svoje putovanje u Beogradu, na trgu Nikole Pašića. Brojnim aktivacijama edukativnog karaktera i donacijama mleka i mlečnih proizvoda obeležen je 1.jun, Svetski dan mleka.

U okviru ove manifestacije najviše su uživali mališani zbog kojih je na trgu izgrađena specijalna postavka farme sa edukativno-zabavnim programom i igricama, poput muže krava, igre memorije, lavirinta od >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << sena i kartoline za slikanje, čiji je cilj bio da se deca upoznaju sa životom na farmi i procesom dobijanja mleka.

Svi mališani koji su učestvovali u igrama dobili su diplome za ostvaren uspeh u poznavanju puta mleka, kao i poklone, uz koje će im uspomene na ovu avanturu trajati zauvek.

– Kroz višedecenijsku tradiciju „Moja Kravica“ mleko pomaže generacijama da odrastu i stasaju u zdrave i prave ljude. Zbog toga smo mi iz kompanije „Imlek“ organizovali ovu manifestaciju kako bismo zabavili, ali i edukovali mališane, jer njihov osmeh i zdrava budućnost treba svima da nam budu cilj. „Moja Kravica“ mleko u kojem su sačuvani svi hranljivi sastojci, idealno je za zdravu ishranu i odrastanje svakog deteta – izjavila je Marija Malović, menadžer za odnose s javnošću kompanije „Imlek“.

Karavan „Put mleka“ nastaviće da obilazi gradove širom Srbije, a nakon Beograda obići će Novi Sad (04.06.), zatim Šabac (05.06.), Čačak (11.06.), Kraljevo (12.06.), Kragujevac (18.06.), Kruševac (19.06.) i Niš (25.06.).

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.