King Harmony osvojio srebro u kategoriji Najinovativniji sladoled, IICC nagrada i za najbolje tehničko rešenje

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 22.Feb.2024, 15:17

King Harmony osvojio srebro u kategoriji Najinovativniji sladoled, IICC nagrada i za najbolje tehničko rešenje

King Harmony, sladoled od pistaća i bobičastog voća, kombinacija je neobičnih ukusa i teksture koju su stručnjaci za sladoled ocenili kao jednu od najinovativnijih u prošloj godini. Međunarodno udruženje proizvođača sladoleda IICC (International Ice Cream Consortium) na svojoj redovnoj godišnjoj konferenciji, nakon prezentacije i degustacije sladoleda proizvedenih širom sveta, nagradilo je ovaj sladoled srebrnim priznanjem u kategoriji Najinovativniji sladoled. Tako je način >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << na koji King Harmony spaja raskošni ukus sladoleda pistaća obogaćen mekanim prelivom pistaća, uronjen u bogati preliv bobičastog voća i belgijsku belu čokoladu sada dobio i međunarodno priznanje.

Fenomenalno je iz godine u godinu osvajati priznanja za naše sladolede, na koje smo toliko ponosni. King Harmony nominovali smo u kategoriji Najinovativniji sladoled upravo zbog netipične kombinacije pistaća, bobičastog voća i bele čokolade. Potrošači su odlično reagovali na ovu inovaciju, a ova potvrda struke daje nam dodatni vetar u leđa. Raduje nas što ćemo uskoro tržištu predstaviti još inovacija u King portfoliju i verujemo da ćemo nastaviti da oduševljavamo ljubitelje Kinga – poručio je Miodrag Marinković, direktor razvoja brenda za kategoriju sladoleda Adriatik klastera.

Godišnja konferencija Međunarodnog udruženja proizvođača sladoleda ove godine održana je kasnije nego što je uobičajeno zbog nestabilne situacije u zemlji koja je bila domaćin. Ipak, put u Gvatemalu rezultirao je sa čak dve nagrade.

Osim za sladoled, nagrada je osvojena i u kategoriji tehnologije. Naime, kao najbolje tehničko rešenje u prošloj godini, priznanje je dobila rekonstrukcija tunela za smrzavanje sladoleda.

Prepoznate su naše investicije u proizvodne kapacitete i automatizaciju, što mnogo govori i o tehnologijama koje uvodimo u proizvodnju Kinga. Kompleksnost i kvalitet ulaganja u postojeću liniju, za koju smo sad dobili priznanje, ove godine planiramo da nadmašimo. Pripreme za ekstruzijsku liniju, na kojoj će se proizvoditi naš premijum segment sladoleda, a prvenstveno King proizvodi, već su u toku – izjavio je ovim povodom Miodrag Marinković.

Svi King sladoledi izuzetno su popularni, a priča o želji za slatkim strastima počela je s King Classic sladoledom. Tokom gotovo tri decenije lansirano je više od 30 jedinstvenih kombinacija ukusa koji su pronašli put do srca potrošača, ali i osvajali nagrade. Uvek napravljeni od sastojaka premijum kvaliteta i inovativnih ukusa, ne čudi da su upravo King sladoledi postali simbol večne vrednosti koja ne podleže prolaznim trendovima.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.