Kazahstanski portal „Čokotravel“ optužen za seksizam

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 07.Avg.2017, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazahstanski portal „Čokotravel“ optužen za seksizam

Kazahstanski portal za turizam „Čokotravel“ optužen je za seksizam i vulgarnost nakon objavljivanja nove reklame

Video prikazuje nage stjuardese koje promovišu različite avio-kompanije i prodaju avionskih karata po povoljnoj ceni.

Korisnici društvenih mreža reagovali su različito: nekima se dopalo, drugi su rekli da „seks više ne prodaje“, a najviše je onih koji su ogorčeni zbog vulgarnosti i eksploatacije nagog ženskog tele u reklamiranju. „Lepe >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << devojke, u ovom oglasu nema ništa sramotno“, rekao je jedan korisnik.

Po mom mišljenju, to je neuspeh“, napisao je jedan komentator. „Shvatam da je reč ’seksizam‘ nepoznat onima koji su osmislili reklamu, prenosi Sputnjik.

„Ovako nešto može da prođe samo u zemljama trećeg sveta“, rekla je Aleksandra Prošenko. „Za mene, kao ženu, ovo je neprijatno“, napisala je Gulzhanat Riskali. Na video su skrenuli pažnju i neki zapadni mediji. Na primer, britanski tabloid Dejli mejl je reklamu je nazvao „čudnom“.

Izvor: Sputnik

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Reklama sa GOLIM STJUARDESAMA izazvala pravu pometnju (VIDEO)

Izvor: Blic, 07.Avg.2017

Kazahstanski portal za turizam "Chocotravel" optužen je za seksizam i vulgarnost nakon objavljivanja nove reklame sa seksi stjuardesama...Video prikazuje gole stjuardese koje promovišu različite aviokompanije i prodaju avionskih karata po povoljnoj ceni. Korisnici društvenih mreža reagovali su različito:...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.