Katarina Grujić pokazala dečka, oni se ne razdvajaju!

Izvor: Story, 17.Okt.2018, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Grujić pokazala dečka, oni se ne razdvajaju!

Pevačica Katarina Grujić rešila je da sa javnošću podeli fotografiju sa novim dečkom. Ona je priznala da je ponovo zaljubljena, kao i da ne želi da spominje bivše ljubavi, a sada je pokazala kako izgleda njen muškarac. – Kralj uvek čuva leđa svojoj kraljici – napisala je Katarina na Instagramu, ali ipak nije želela da otkriva dečkov ... The post Katarina Grujić pokazala dečka, oni se ne razdvajaju! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ON JE NJEN KRALJ KOJI JOJ ČUVA LEĐA: Katarina Grujić konačno pokazala novog dečka, kao od brega odvaljenog! (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 17.Okt.2018

Pevačica Katarina Grujić rešila je da sa javnošću podeli fotografiju sa svojim novim dečkom. Ona je priznala da je ponovo zaljubljena, kao i to da ne želi da spominje bivše ljubavi, a sada je pokazala kako izgleda njen muškarac. View this post on Instagram A king always has his queen’s back…...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.