Kao sav normalan svet: 15 poznatih dama sa i bez šminke (VIDEO)

Izvor: Story, 29.Apr.2015, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao sav normalan svet: 15 poznatih dama sa i bez šminke (VIDEO)

Viđamo ih svakodnevno na naslovnim stranicama popularnih magazina, na televiziji i u njihovim najboljim izdanjima na crvenom tepihu. One su poznate, slavne i, na prvi pogled, savršene

Kejt Mos, foto: screen shot

Međutim, kakve su ove zvezde u prirodi kada su van objektiva fotoaparata i kamera?

Činjenica je da je svaka od njih zapravo just an ordinary girl. I da koliko god da nam se činilo da su od onih žena kojima je potrebno minimalno šminke >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << da bi bile lepe, istina je da nisu sve baš tolike sreće.

Ovo je najseksepilnija žena na svetu!

Ni njih ne zaobilaze tamni podočnjaci nakon neprospavane noći, iscrpljenost na licu kao posledica stresa i umora, kao i loša frizura usled nedostatka vremena. Ali ima i onih koje uvek izgledaju sveže i prelepo, kao što je na primer Džesika Alba. Zapravo, ova žena nam je bez šminke lepša!

Pogledajte u nastavku kako 15 slavnih dama izgleda bez i sa šminkom:



Izvor: Stil

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.