Kamioni na Batrovcima 4, Kelebiji 3 sata, Horgošu 90 min.

Izvor: B92, 26.Sep.2018, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamioni na Batrovcima 4, Kelebiji 3 sata, Horgošu 90 min.

Beograd -- Teretna vozila od jutros na izlazu iz Srbije prema Hrvatskoj na Batrovcima čekaju četiri sata, a sa Mađarskom na Kelebiji tri sata i na Horgošu sat i po.

Kako je saopštio AMSS, vozače danas očekuje umeren intezitet saobraćaja van većih naseljenih mesta i gradova, sa izvesnim izmena u saobraćaju jedino na deonicama puteva gde su radovi u toku.

Posle prohladnog jutra sa slabim mrazem koji očekuje vozače u planinskim predelima i temperaturama koje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se kreću oko ili ispod nultog podeljka na Kopaoniku, tokom dana bi prema rečima republičkog hidro-metereološkog zavoda, bilo lepo i uglavnom sunčano vreme što bi sigurno olakšalo vožnju i doprinelo nesmetanom odvijanju saobraćaja.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na putničkim terminalima naših GP nema dužih zadržavanja. , saopštio je AMS S.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teretnjaci čekaju do četiri sata na granicama

Izvor: RTS, 26.Sep.2018

Na izlazu iz Srbije, na prelazu Batrovci sa Hrvatskom, teretna vozila čekaju četiri sata. Na prelazu sa Mađarskom čeka se tri sata na Kelebiji, odnosno sat i po na Horgošu, saopštio je AMSS. . Vozače danas očekuje umeren...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.