Kako je došlo do ovoga: Maja Berović i Aca Lukas su U PROBLEMU! (video)

Izvor: Story, 09.Jul.2019, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je došlo do ovoga: Maja Berović i Aca Lukas su U PROBLEMU! (video)

Godinu dana nakon što je objavila album “Seven” usledila je duetska pesma Dve muzičke zvezde Maja Berović i Aca Lukas ukrstili su snage, te zajedno izveli numeru “Problem” koja će prema prognozama doživeti veliki uspeh. Duetsku pesmu ekranizovali su zanimljivim spotom. Naime, Maja je još ranije imala želju da snimi duet sa Lukasom, ali iako ... The post Kako je došlo do ovoga: Maja Berović i Aca Lukas su U PROBLEMU! (video) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

OVO SU PROBLEMI MAJE BEROVIĆ I ACE LUKASA: Ukrstili snage i duetskom pesmom spojili nespojivo

Izvor: Scandal.rs, 09.Jul.2019

Godinu dana nakon što je objavila album “Seven” usledila je duetska pesma. Dve muzičke zvezde Maja Berović i Aca Lukas ukrstili su snage, te zajedno izveli numeru “Problem” koja će prema prognozama doživeti veliki uspeh. Duetsku pesmu ekranizovali su zanimljivim spotom, a Maja je još ranije...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.