Izvor: Luftika.rs, 06.Apr.2024, 16:05

Kafić u koji staje samo 4 gosta je najpopularnije mesto u gradu i uvek je pun (FOTO)

Sigurno niste znali da je Norveška drugi najveći potrošač kafe u Evropi? Ona im verovatno pomaže da prebrode oštre zime i duge noći, a statistika kaže da Norvežani u proseku piju čak četiri šoljice kafe dnevno.
I zato je poželjno imati omiljeni kafić, u kome ćete se osećati kao kod kuće, a upravo to su stanovnici Osla dobili pre tri godine. Kafić se zove Kiosk! i ponosi se titulom jednog od najmanjih kafića u norveškoj prestonici.
Unutrašnji prostor ovog lokala može da primi samo četiri osobe, ali zato ima veliku baštu sa stolovima i stolicama gde će vas tokom zime dočekati topla, vunena ćebad.
Kafe Kiosk! ima i četiri zaposlena – neki od njih su veoma iskusni baristi, ali svi, bez obzira na prethodno...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.