Kad Keti Peri poželi da piše bivšem...

Izvor: Mondo, 11.Avg.2017, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad Keti Peri poželi da piše bivšem...

...evo šta radi, a isto savetuje i vama!

Foto: Instagram/katyperry

Keti Peri je ranije ove nedelje gostovala u jednoj radio emisiji i govorila je o tome šta radi kako bi prebolela raskid - naročito u onim trenucima kada ima potrebu da bivšem pošalje poruku.

Suze uživo! (VIDEO)

"Bila sam nekoliko puta u toj situaciji, a neke veze nema smisla ponavljati više puta, pa je zato najbolje da ponekad samo napišeš tu poruku i da je nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ne pošalješ. To je kao vežba, katarzična vežba", rekla je pevačica.

Ona je na svom novom albumu napisala čak i pesmu o tome, a zove se Save As Draft.

"Napišem, izbrišem, ponovim. Koja je svrha otvarati staru ranu? Udahnem duboko i sačuvam poruku u 'draft'", deo je pesme.

Carica: Rijanin metod leči slomljeno srce!

Na kraju, pevačica kaže da je, kada napišete poruku, stvar samokontrole da ne pritisnete taster za slanje.

"Kada snimim tu poruku, volim da legnem da spavam jer - emocije su mi najintenzivnije uveče - pa kada se probudim ujutru bude mi drago što to nisam poslala", dodala je.

Je l' i vi to radite, napišete, pa ne pošaljete?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.