Izvor: Blic, 15.Feb.2024, 16:04

KAKO SU DECA OTROVANA ŠPIRITUSOM?! Policija istražuje masovno trovanje u "Sinneru", ovo će biti od KLJUČNOG značaja za istragu

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je PS Stari grad da im dostavi podroban izveštaj o tome ko je organizovao žurku na kojoj je došlo do trovanja lica, među kojima najveći broj maloletnih lica, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BLIC OTKRIVA Evo ko je vlasnik kluba u kom su deca otrovana špiritusom i zašto je POLA ESTRADE DOŠLO NA OTVARANJE

Izvor: Blic, 15.Feb.2024

Klub "Sinner" u kome su deca masovno otrovana špiritusom zbog čega je veliki broj njih završio na toksikologiji VMA, neki i sa čak 2,8 promila alkohola u krvi, otvoren je nedavno, krajem prošle godine, a tom svečanom otvaranju prisustvovalo je pola domaće estrade, saznaje Blic.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.