Izvor: Luftika.rs, 01.Avg.2023, 19:00

Jutjuber nudi detetu 500 din. da pođe sa njim – klinac je ispao faca, Čoda pajac (VIDEO)

Gledaju li vaša deca poznate jutjubere ili ipak uspevate da sačuvate njihovo mentalno zdravlje?
Na mrežama se pojavio snimak na kojem jutjuber poznat kao Čoda startuje decu u parku i predlaže im da krenu s njim na more u Crnu Goru.
Scena koja bi bila košmar svakog roditelja je nepoznati muškarac koji prilazi njegovom detetu na igralištu i pokušava da ga prevari da pođe s njim, na primer na more u Crnu Goru.
Iz nekog razloga Danilo Badnjar, poznatiji kao Čoda, upravo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << taj scenario imao na umu za svoj skandalozni video koji se deli društvenim mrežama, a koji prikazuje vidno uznemirenog dečaka koji na Čodino pitanje prekida igru u parkiću.
„Ne idem ja u Crnu Goru, ne mogu. Ne idem ja sa nepoznatim ljudima nigde“, odgovara dečak dok žurno seda na svoj bicikl u pokušaju da napusti igralište.
Jutjuber mu još dovikuje: „Pa nisam nepoznat. Ja sam poznat. Imam milion sabskrajbera.“
Roditelji su rezignirani, a neki od njih podelili su bes po društvenim mrežama.
„Hoće li neko da stane na kraj onom prascu i njegovim satelitima, počeli su i decu da maltretiraju po parkovima“, pitaju se tviteraši koji su osuli paljbu po jutjuberu.
„Dete je preplašeno. Obrazi su mu buknuli dok je sišao niz stepenice. Čoda, prijatelj od Bake Praseta će reći da nije stvarno mislio a zašto bi mu verovao bilo ko? Gonila bih ga do sudnjeg dana.“
„A njega bi roditelji trebalo da tuže. A policija da reaguje zbog zastrašivanja.“
„Tužiti kretena koji snima tuđu decu zarad popularnosti na tik toku i prepoznavanja na ulici od strane maloletnika. Malom svaka čast na reakciji kao i njegovim roditeljima.“
„On stalno snima i slika decu. Niko do sada nije reagovao, iako je snimanje maloletne dece zabranjeno. Nadam se da će ovog puta roditelji dečaka reagovati i da će dobiti tužbu. To važi i za njega i za sve koji snimaju maloletnike bez pristanka roditelja“, samo su neki od komentara.
Pomenuti video možete pogledati OVDE.
Postoje i oni koji ne isključuju mogućnost da je cela akcija, zajedno sa reakcijom pametnog klinca, izrežirana u dogovoru sa njegovim roditeljima.
Sve u svemu, za neovlašćeno fotografisanje ili snimanje, kao i objavljivanje pomenutog materijala na internetu, predviđena je novčana, ali i zatvorska kazna. Takođe, snimanje maloletnih lica bez saglasnosti roditelja zabranjeno je i povlači krivičnu odgovornost.
Ekipa portala Nova.rs pisala je Ministarstvu unutrašnjih poslova i sudeći prema njihovim tekstovima, još uvek čekaju odgovor kakve će mere biti preduzete povodom ovog bizarnog slučaja jutjubera Čode.
Jutjuber Čoda prosjaku tražio „nešto sitno“, kada je dobio 20 dinara usledila je scena koja je mnoge rasplakala (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.