Jovana Švonja pokazala trbušnjake: Neverovatno telo samo šest nedelja nakon porođaja! (FOTO)

Izvor: Story, 08.Maj.2015, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana Švonja pokazala trbušnjake: Neverovatno telo samo šest nedelja nakon porođaja! (FOTO)

Manekenka Jovana Švonja pre samo mesec i po donela je na svet bebu Noel, a telo je uspela da dovede do savršenstva

Jovana Švonja, foto: Instagram

Jovana je na svom Instagram profilu podelila fotografiju trbušnjaka nakon treninga, a njen izgled ostavio je sve bez teksta.

Jovana Švonja podelila neodoljivu fotografiju bebe Noel: Ne postoje reči za opis ove slike

Ne samo što ne izgleda kao da je postala mama pre samo mesec i po dana, već >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Jovana ponovo ima figuru o kojima mnogi mogu samo da sanjaju.

- Dobro, moju princezu sam donela na svet pre samo šest nedelja... - napisala je ona uz fotografiju, očigledno i sama zadovoljna napretkom.

Među komentarima se inače našao i jedan duhovit njenog supruga, Filipa Đorđevića, koji se našalio napisavši da je zaboravila da spomene kolačiće, na šta mu je ona uzvratila da kolača za nju više nema.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.