Jovana Balašević prošetala gradom sa unikatnim modnim detaljem i ceo Novi Sad se okretao za njom

Izvor: Luftika.rs, 16.Okt.2023, 16:35

Jovana Balašević prošetala gradom sa unikatnim modnim detaljem i ceo Novi Sad se okretao za njom

Ceremonija svečanog otvaranja SFW na platou održana je ispred Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, a jedna od gošći bila je i ćerka legendarnog kantautora Đorđa Balaševića, Jovana. Ona je na ovaj događaj došla da kao ponosna mama podrži svoje ćerke Petru i Simonu, koje su kao članice Dečjeg hora Opere SNP nastupale u programu svečanog otvaranja.
Mnogi su primetili jedinstveni modni detalj koji je Jovana odabrala za ovu posebnu priliku – maramu na kojoj je bilo istkan >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << lik njenog oca. Ovaj emotivni gest nije ostao neprimećen, te su mnogi prisutni bili dirnuti ovim izrazom ljubavi i sećanja, piše Zadovoljna.
Foto: Serbia Fashion Week Ono što je činilo ovogodišnju ceremoniju otvaranja SFW posebnom je sinergija modne i operske umetnosti. Na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta, gledali smo kako se moda i muzika stapaju.
Kamerni orkestar SNP je svojim muzičkim bravurama ulepšao svečanost, dok su članovi Dečjeg hora Opere SNP-a i solista Željka Andrića, dodali dodatnu dimenziju ovoj večeri.
Voditelji programa bili su Jelena i Aleksandar Gajšek, a publici su prikazane kreacije dizajnera iz 22 zemlje sveta, od Francuske do Kambodže, od Italije do Bugarske.
Foto: Serbia Fashion Week Ovo izdanje “Serbia Fashion Week” će trajati do 17. oktobra, pružajući publici niz uzbuđenja, uključujući “Serbia Fashion Film Festival”, seminarske aktivnosti i uzbudljive modne revije.
Oglasila se Jovana Balašević nakon što je prijavila muža za nasilje u porodici

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.