Još jedno svetsko priznanje za MG Mivelu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 11.Okt.2016, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedno svetsko priznanje za MG Mivelu

Mg Mivela voda, jedina prirodna mineralna voda koja je svrstana u top 3 svetske funkcionalne vode, nagrađena je još jednim prestižnim priznanjem „Superior Taste Award“ za 2016. godinu koju dodeljuje (iTQi) – Međunarodni institut za ukus i kvalitet kao vodeća evropska organizacija iz Brisela koja testira i promoviše prehrambene proizvode i napitke vrhunskog kvaliteta iz celog sveta

iTQi institut primenjuje rigorozne međunarodne standarde prilikom ocenjivanja proizvoda, nagrađivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << je u skladu sa Michelinovim ocenjivanjem kvaliteta, a dobitnici ovu oznaku mogu da koriste u periodu od tri godine od njenog dobijanja. Ova nagrada je još jedna garancija i potvrda izvrsnosti i kvaliteta prirodne mineralne Mg Mivela vode.

Mg Mivela se crpi iz dubokih slojeva zemlje, gde voda u kontaktu sa stenama rastvara minerale, čiji specifičan odnos i količina daju mg Mive jedinstveni sastav.

Mg Mivela voda sadrži magnezijum u količini od 343 mg u jednom litru, u rastvorljivom obliku, koji se lako iz tankog creva prenosi u krv.

Posebnost Mg Mivela vode je i ta što dolazi u dve gazacije – gazirana i blago gazirana.

Izvor: Agencije

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.