Još! Ribice u novom, redizajniranom pakovanju

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 11.Dec.2018, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još! Ribice u novom, redizajniranom pakovanju

Za vas koji ne volite da eksperimentišete, RIBICA je ostavila svoj dobro poznati SLANI ukus, ali dodala u svoj portfolio i prefinjeni ukus Italije – RIBICE SIRANE sa dodatkom parmezana. Za one hrabre i kul, RIBICA je spremila neponovljivi ljutkasti ukus – KJUT BUT LJUT uz dodatak ljute papričice.

Uz ove novitete, JOSH! Ribica je odlučila i da se obrati svojim potrošačima putem Vajbera i zanimljivih stikera koji opisuju i daju odgovore na razne svakodnevne situacije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com <<
I zato od sada, odgovore svojim prijateljima možeš da pošalješ i kroz poruke kao što su – „Gde si smaraču“, „Smarači stop!“, „Al’ si se upecao“ i mnoge druge svakodnevne izraze kojima ispunjavate svoj dan.

Čujemo se i vidimo JOSH!

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.