Jägermeister prvi put predstavio super premijum ekstenziju brenda pod nazivom Manifest

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 25.Feb.2019, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jägermeister prvi put predstavio super premijum ekstenziju brenda pod nazivom Manifest

Manifest je prvi super premijum biljni liker na svetu, a zasniva se na legendarnoj Jägermeister recepturi. Majstori destileri redefinisali su izvorni recept, koji se nije menjao čak osamdeset godina, i unapredili proizvodni proces kako bi stvorili novo i odvažno piće. Manifest karakteriše bogat, pun ukus za koji su zaslužne slatkaste note anisa i sušenog voća, suptilno ljutkasti i aromatični bitteri, a sve je zaokruženo ukusom vanile i aromom koju daju hrastove bačve.

Posebnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Manifesta, koja mu daje specifičan ukus, krije se u novoj recepturi s više od 56 različitih vrsta bilja, cveća, korena, voća i ekstrata. Proizvodnja ovog biljnog likera znatno se razlikuje od proizvodnje izvornog Jägermeistera. Tokom procesa maceracije mešavina ekstrata čuva se u starim hrastovim bačvama gde ostaje do godinu dana, dok destilat pšenice sazreva zasebno u malim hrastovim bačvama. Ovaj oblik starenja ekstrahuje prirodne sastojke drva koji daju posebnu aromu piću. Manifest sadrži 38 posto alkohola, što je 3 posto više nego kod standardnog Jägermeistera, a nekonvencionalan, dvostruki postupak sazrevanja i drugačija receptura donele su mu novu i jedinstvenu dimenziju ukusa.

Manifest dolazi u prozirnoj boci elegantnog dizajna koja naglašava tamne, bakrene nijanse prvog super premijum biljnog likera na svetu. Natpis Manifest i ručno izrađen bronzani Jägermeister amblem naglašavaju snažan stav i originalnost novog proizvoda. Namenjen je ambicioznim i uspešnim ljudima koji će u ovom premijum biljnom likeru uživati na sofisticiranim i jedinstvenim mestima ili u dobrom društvu u opuštenoj atmosferi vlastitog doma. Poslužuje se ohlađen i to ulivanjem pića u čašu preko kockica leda smeštenih u poseban filter. Ovaj originalan doživljaj pripreme pića može se nazvati Manifest ritualom jer zahteva vreme i posvećenost onoga ko ga toči.

Izvor: SEEbiz

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.