Jedinstveni glamur na CRVENOM TEPIHU: Junaci filma “Vojna akademija 5” zablistali U SASVIM DRUGAČIJIM IZDANJIMA! (foto)

Izvor: Story, 02.Okt.2019, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedinstveni glamur na CRVENOM TEPIHU: Junaci filma “Vojna akademija 5” zablistali U SASVIM DRUGAČIJIM IZDANJIMA! (foto)

Svečana premijera filma „Vojna akademija 5“, održala se večeras 2. oktobra u 20.30 sati u Sava centru. Novo filmsko ostvarenje donosi avanture poznatih junaka koji prolaze kroz nove životne izazove. Od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića, koji pokušava da se vrati staroj ljubavi – letenju, do životnih, poput Roksande i Vasiljevića, koji će se boriti ... The post Jedinstveni glamur na CRVENOM TEPIHU: Junaci filma “Vojna akademija 5” zablistali U SASVIM DRUGAČIJIM IZDANJIMA! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

DUGE NOGE I DEKOLTE Ćerka našeg poznatog glumačkog para sinoć u smeloj haljini na crvenom tepihu, a odmah za njom stigli MAMA I TATA (VIDEO)

Izvor: Blic, 03.Okt.2019, 09:05

Sinoć je u centru "Sava" održana premijera filma "Vojna akademija 5", a brojne poznate ličnosti prošetale su crvenim tepihom koji je bio dugačak više desetina metara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.