Najnovije vesti
Zabava
andjela jovanovic crveni tepih vojna akademija 5

DUGE NOGE I DEKOLTE Ćerka našeg poznatog glumačkog para sinoć u smeloj haljini na crvenom tepihu, a odmah za njom stigli MAMA I TATA (VIDEO)

Sinoć je u centru "Sava" održana premijera filma "Vojna akademija 5", a brojne poznate ličnosti prošetale su crvenim tepihom koji je bio dugačak više desetina metara.

Vojna akademija 5 Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija
Vojna akademija 5

Kako je "Blic" već pisao, čitava ekipa imala je veliku pomoć vojske Srbije pri snimanju filma, te je logično bilo da se napravi i određeno iznenađenje koje će imati veze upravo sa odbrambenim snagama naše zemlje.

Pročitajte još

Ispred centra "Sava" bili su raspoređeni tenkovi i ostala oklopna vozila, što je izazvalo posebnu euforiju među pripadnicima mlađih generacija.

Vojna akademija 5
Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija
Vojna akademija 5

Ipak, najveći aplauz, sasvim zasluženo su dobili glavni glumci koji su šetali crvenim tepihom. Miloš Timotijević, Boki Perić, Vaja Dujović, Slaven Došlo, Nina Janković, Đorđe Stojković, Anđela Jovanović, Ivan Mihailović i mnogi drugi, specijalno su se potrudili da zablistaju.

Vojna akademija 5
Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija
Vojna akademija 5

Ćerka Branke Pujić i Gagija Jovanovića, Anđela, koja igra Cecu, prošetala je elegantnu, ali i provokativnu kombinaciju.

Odmah za njom ušli su i njeni roditelji, a dok je ponosni otac posmatrao iz publike, Branka je zajedno sa naslednicom uživala u kadrovima, budući da je i ona deo ekipe "Vojne akademije 5".

Kako je sve izgledalo i ko je došao, pogledajte u galeriji.