Jedinstvena receptura, jedinstveno oglašavanje

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 11.Okt.2019, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedinstvena receptura, jedinstveno oglašavanje

Preotimanje oglasnog towera i njegova tranformacija u gigantski mlin, ideja je agencije Communis koja stoji i iza celokupne kampanje za Drive Cafe, kafu koja je aktuelna širom Srbije.

Kada pred sobom imate jasan i atraktivan insajt o proizvodu, on uvek dovede i do atraktivne ideje.“– izjavio je Goran Ruškuc, kreativni direktor Communis-a. „Ova ideja dokazuje da i samo jedna lokacija u spoljnom oglašavanju može biti moćan kanal komunikacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << ukoliko od njega napravimo nešto vredno priče.“ – dodaje on.

Drive Cafe kafa se može kupiti isključivo na NIS Petrol i GAZPROM benziskim stanicama i donosi vrhunski izgovor da načinimo predah u putu i upotpunimo ga onako kako dolikuje – uz superiorni ukus Drive Cafe espresa. Ovaj blend pruža kombinaciju raskošnih ukusa, a na blind taste-u izabran je kao najbolji od čak 32 ekspertske mešavine.

Ova inovativna postavka je raklamni poduhvat na koji smo veoma ponosni. Kreiranje najvećeg mlina za kafu u Srbiji bio je i organizacioni i tehnički izazov, ali poruka koju prenosimo zaslužuje više napora i pažnje. Ovom postavkom želimo da ukažemo na izuzetan način pripreme blenda i građanima damo jak argument zašto je naš espreso bolji od konkurencije.“ – izjavila je Marija Trkulja, brend menadžer za Drive Cafe u kompaniji NIS.

Drive Cafe kafa lansirana je uz slogan Vrhunska priča, a veliki gradski mlin za kafu prati tu poruku.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.