Izvor: Luftika.rs, 03.Dec.2022, 14:07

Jedan grad u Srbiji se podigao na noge zbog obolele Novosađanke, možemo li i mi?

Maja Spasojević (29) iz Ljiga, leči se od teškog oblika karcinoma, a iscrpljujuću bitku prate i ogromni troškovi lečenja.
Maja je majka dve devojčice, od tri i godinu dana. Njena porodica je do sada sama uspevala da iznese sav finansijski teret, ali agresivna bolest zahteva nastavak terapija, kupovinu lekova i nove, ogromne izdatke.
Majini sugrađani najavili su da će joj, u toj teškoj životnoj borbi, pružiti podršku. Naime, Ljiški Crveni krst koordiniraće sve aktivnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u vezi sa prikupljanjem novčane pomoći za lečenje te mlade mame, a volonteri te organizacije već su se stavili na raspolaganje.

Svi koji žele da pomognu toj ženi da se izbori sa opakom bolešću mogu to učiniti uplatom na račun: 160-5800101248784-12.
Pored uplata u bankama, novac možete donirati i lično u Crvenom krstu Ljig, ljiškoj Biblioteci i frizerskim salonima kod Bobane Dragičević i Jelene Belošević.
Mali Aleksa (13) je veliki car: Godinama puštao kosu pa poklonio deci oboleloj od raka

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.