Izvor: Luftika.rs, 09.Apr.2023, 14:57

Je li posredi fetiš? Kventin Tarantino otkrio zašto u skoro svakom filmu snima ženska stopala

Specifičnog stila kreiranja filma američki režiser Kventin Tarantino, poznat je i po jednoj neobičnosti. Naime, gotovo u svako od svojih kinematografskih ostvarenja ubaci i po koji kadar sa ženskim stopalima.
Tarantino je s godinama došao na glas kao zaljubljenik u ženska stopala, odnosno, mnogi su detektovali da možda ima fetiš i da zbog toga insistira na snimanju scena u kojima su stopala u prvom planu.
Najpoznatije scene ženskih stopala snimio je u „Petparačkim pričama“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i u svom poslednjem filmu „Bilo jednom u Holivudu“, ali je retko govorio o tome zašto voli da ih snima. Jednom prilikom, 2021. godine, Tarantino je ukratko objasnio zašto snima takozvane foot fetiš scene, a razlog je u najmanju ruku zanimljiv, prenosi Index.hr.
Tarantino forsira ženska stopala u filmovima jer je to, kako kaže, odlika dobrih režisera.
– Stopala se pojavljuju u filmovima mnogih dobrih režisera. To je znak da je on dobar. Pre mene govorili su za režisera Bunjuela da ima fetiš na stopala. Rekli su to i za Hičkoka, a optužili su i Sofiju Kopolu, komentarisao je Tarantino.
Inače, Tarantino je navodno već započeo s pripremom svog novog i verovatno poslednjeg filma. Navodno će se zvati „The Movie Critic“, a snimanje bi trebalo da počne na jesen.
Izvor: Index.hr
Proglašen zvanično najbolji film svih vremena

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.