Javna rasprava o programskim sadržajima RTS-a od 16. do 31. oktobra

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 16.Okt.2023, 17:26

Javna rasprava o programskim sadržajima RTS-a od 16. do 31. oktobra

Tema ovogodišnje javne rasprave su svi programski sadržaji RTS-a: informisanje, obrazovanje, kultura, zabava i sportski sadržaji.

Prvi skup predstavnika državnih organa, institucija, nevladinih organizacija, kulturnih i obrazovnih ustanova, udruženja novinara, organizacija, zainteresovanih građana i dr. biće održan u

Sremskoj Mitrovici, u četvrtak 19. oktobra, od 13 do 15 časova u Pozorištu „Dobrica Milutinović“.

Gledaoci i slušaoci zainteresovani >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << za programski sadržaj RTS-a kao javnog medijskog servisa dobrodošli su da učestvuju u raspravi.

Pohvale, primedbe, predloge, sugestije i komentare na program RTS-a možete dostaviti i elektronskim putem na mejl [email protected] odnosno, poštom na adresu: Programski savet RTS, Takovska 10, Beograd.

Programski savet će potom javno objaviti izveštaj sa detaljima vaših zaključaka i o tome obavestiti rukovodstvo RTS-a i nadležne instutucije.

Posle tribine u Sremskoj Mitrovici, u petak 20. oktobra sledi skup u Beogradu, potom 26. oktobra u Pirotu i 27. oktobra u Knjaževcu.

Odluka o raspisivanju i organizovanju javne rasprave 2023.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

“Nakon pauze, dočekao nas je kordon pripadnika obezbeđenja koji se nalazio između gradonačelnika i građana”: Prekinuta javna rasprava o budžetu Zaječara

Izvor: Danas, 17.Okt.2023, 10:23

Javnu raspravu o Nacrtu Odlukе o budžеtu grada Zajеčara za ovu godinu, održana u ponedeljak 16. oktobra, prekinuta je nakon upozorenja Boško Ničića, koji je bio predsedavajući, zbog, kako on tvrdi “onemogućavanja od strane opozicionih odbornika, koji su snimali prisutne bez dozvole”.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.