Jana summer alarm by Saatchi Croatia

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 12.Avg.2020, 16:27

Jana summer alarm by Saatchi Croatia

Korisna upotreba DOH i display formata. Gubitak telesne vode u iznosu od samo 1% telesne težine može rezultirati glavoboljom, razdražljivošću i manjkom koncentracije, a gubitak većih količina vode iz tjela može uzrokovati i grčeve u mišićima i povećati rizik od nastanka vrtoglavice i glavobolje.

Upravo u letnjim mesecima, kada nam je voda najpotrebnija za normalno funkcionisanje organizma, Jana Summer alarm nas na DOH i display platformama podseća da pazimo na hidraciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << i pijemo vodu u dovoljnoj količini.

Naime, obradom podataka o temperaturi vazduha u realnom vremenu svaki put kada dnevna temperatura pređe 30 stupnjeva Celzijusa, na digitalnim OOH platformama  u svim većim hrvatskim gradovima kao i na display pozicijama portala automatski se aktivira Janin letnji alarm.

Digitalni OOH formati pružaju više od štampanih ako se komunikacijska rešenja koja se njima predstavljaju temelje i na tehnologiji – Jana summer alarm sjajan je primer ovakvog načina razmišljanja.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.