JEDNU ŠETA, DRUGOM SE ŽENI

Izvor: Kurir, 24.Jun.2011, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDNU ŠETA, DRUGOM SE ŽENI

Koju izabrati? Postoje devojke i žene koje služe za izlaske i provod, i tu se njihova upotrebna vrednost završava. One su interesantne samo u jednom periodu života, dok je drugi tip žena „predodređen“ za brak, tačnije - muškarci zasnivaju porodicu s potpuno drugačijim ženama. Evo koji su tipovi žena najpoželjniji za zasnivanje porodice.

Koju izabrati?

Postoje devojke i žene koje služe za izlaske i provod, i tu se njihova upotrebna vrednost završava. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << One su interesantne samo u jednom periodu života, dok je drugi tip žena „predodređen“ za brak, tačnije - muškarci zasnivaju porodicu s potpuno drugačijim ženama. Evo koji su tipovi žena najpoželjniji za zasnivanje porodice.

Lenčuge nisu dobrodošle

Žena koja je samostalna, ona koja ne zavisi ni od koga, mnogo će bolje proći kod muškarca koji želi ozbiljnu vezu. Iako uglavnom smatraju da su oni ti koji treba da osiguraju sredstva potrebna za porodicu, muškarci ne žele ženu parazita. Većina traži nezavisnu ženu, koja ume da se brine o sebi.

Dama na ulici

Nije nužno da izabranica bude supermodel, ali atraktivan izgled veoma je poželjan. Zapuštena žena nigde nije dobro kotirana. Ne mora da ima skupu garderobu, ali bi trebalo da nosi odeću u skladu s prilikama. Iako se svi okreću za polugolim damama, istina je da većina muškaraca ne bi volela da im takva vaspitava decu.

Dobra u krevetu

Ovde neko naročito pojašnjenje nije neophodno. Ako ispunjava sve već navedene uslove i pri tom je majstor u seksu, odmah je zaprosite!

Dopada se drugima

Priznali to ili ne, ukoliko muškarac proceni da će se njihova izabranica dopasti njegovim prijateljima i roditeljima, više je nego sigurno da će joj ponuditi brak. Takva osoba je vešta u komunikaciji, prijatna je, prirodna, pristojna, samostalna, sposobna i jednom rečju - prava žena za brak.

Prijatna u društvu

Niko ne voli da provodi vreme sa osobama koje stalno zanovetaju i prigovaraju, koje su često loše volje i koje stalno menjaju raspoloženja. Muškarcima je veoma važno da je žena s kojom planiraju da provedu život prijatna osoba, kako njima tako i njihovom društvu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.