Iznenađenje Kejt Hadson: Glumica ovako celom svetu otkrila da je ponovo trudna (video)

Izvor: Story, 07.Apr.2018, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađenje Kejt Hadson: Glumica ovako celom svetu otkrila da je ponovo trudna (video)

Jedna od omiljenih holivudskih glumica šarmantna Kejt Hadson trudna je po treći put, a ponosni tata je njen dečko Deni Fudžikava. Srećnu vest sa svetom glumica je podelila na Instagramu i tako šokriala sve fanove, ali i mnoge prijatelje pošto je ovo držala u strogoj tajnosti. Објава коју дели Entertainment Tonight (@entertainmenttonight) дана 6. Апр 2018. у ... The post Iznenađenje Kejt Hadson: Glumica ovako celom svetu otkrila da je ponovo trudna (video) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Kejt Hadson na originalan način otrkila pol bebe koju iščekuje

Izvor: Vesti-online.com, 07.Apr.2018

Glumica Kejt Hadson (38) i njen dečko, muzičar Deni Fudžikava, čekaju bebu, a Kejt je to svetu otkrila na originalan način. Hadsonova je na svom Instagram profilu objavila urnebesan kućni video kojim je potvrdila trudnoću...- Pokušali smo da trudnoću sakrijemo od svih, ali budući da mi je stomak...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.