Izložba fotografija sa Betinog konkursa u Etnografskom muzeju

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 17.Jun.2016, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba fotografija sa Betinog konkursa u Etnografskom muzeju

Novinska agencija Beta uručiće nagrade pobednicima 13. regionalnog konkursa za najbolju medijsku fotografiju u utorak, 21. juna u 18 sati u Etnografskom muzeju u Beogradu

Biće dodeljene tri novčane nagrade o kojima je odlučivao žiri, kao i nagrada publike, koja je za najbolju fotografiju glasala putem društvenih mreža.

Kao i ranijih godina, uz dodelu nagrada biće otvorena izložba najuspelijih fotografija sa ovogodišnjeg konkursa.

Na 13. konkurs Betina fotografija >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << godine pristiglo je 379 radova od 90 autora, medijskih profesionalaca, iz devet evropskih zemalja.

Konkurs su podržale kompanije Imlek, Bambi, Knjaz Miloš, Sony, Hotel Zira i Coca-Cola.

Ove godine Beta i njen konkurs za najbolju fotografiju pridružili su se kampanji „Produži život“ i akciji „Najvažniji poziv u životu“, koja promoviše doniranje organa i ima za cilj da postigne nacionalni konsenzus o potrebi donošenja novog zakona o transplantaciji.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.