Izgrebao čak 260 automobila – šteta pola miliona evra

Izvor: B92, 11.Apr.2022, 15:07

Izgrebao čak 260 automobila – šteta pola miliona evra

Oštećeni automobili su uglavnom vozila visoke klase.

U nemačkom gradu Karlsrueu jedan 28-godišnjak je ogrebao brojne automobile i pričinio materijalnu štetu od oko pola miliona evra. Kako se navodi, motiv mu je bio – zavist, a uspeo da ošteti oko 260 vozila za samo jedan vikend.

Policija i državno tužilaštvo Karlsruea su saopštili da su oštećeni automobili uglavnom vozila visoke klase. Počinilac se predao policiji i priznao štetu koju je napravio, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao razlog je naveo zavist.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nemac zbog zavisti oštetio 260 parkiranih automobila

Izvor: AutoBlog, 11.Apr.2022

Vest iz Nemačke: jedan muškarac (28) je uhapšen budući da je u Karlsrueu za samo nekoliko dana oštetio oko 260 automobila a sutra bi trebalo da se pojavi pred sudijom, rekli su iz policije. Prema informacijama, šteta je veća od pola miliona evra, a danas se predao policiji i priznao materijalnu...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.