Ivana Španović je novo zaštitno lice kompanije Nike

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 13.Okt.2016, 07:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Španović je novo zaštitno lice kompanije Nike

Poznata srpska atletičarka Ivana Španović predstavila je novu sportsku opremu kompanije Nike, čije će zaštitno lice biti u okviru kampanje „Nike Tech Fleece“

Španovićeva je prva domaća sportistkinja koja je postala lice globalne Nike kampanje, i na taj način se uvrstila u ekipu najboljih svetskih sportista.

Već petnaest godina se moja svakodnevica sastoji iz napornih treninga, odricanja i pokušaja da uvek budem bolja i prevaziđem već postavljene rekorde. >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Činjenica da je moju snagu i upornost prepoznao brend kao što je Nike znači da sam na dobrom putu“, ističe atletičarka.

Kako je naglašeno iz kompanije, Španovićeva će tako biti rame uz rame sa drugim velikanima koji su uz njihov brend poput Rafaela Nadala, Kristijana Ronalda i Kobija Brajanta.

Izvor: RTS, Beta

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.