Iskoristite specijalnu ponudu i uz Air Serbia doletite na Dane komunikacija

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 12.Feb.2024, 12:36

Iskoristite specijalnu ponudu i uz Air Serbia doletite na Dane komunikacija

Neponovljiva atmosfera, vrhunski predavači, neprocenjiva iskustva i zavidna produkcija: čuveni festival kreativnosti i komunikacije koji okuplja nekoliko hiljada učesnika ponovo otvara svoja vrata – od 11. do 14. aprila 2024. godine u hotelu Lone u Rovinju! Dani komunikacija odavno su prepoznati i van hrvatskih granica kao jedan od najboljih događaja na svetu, te su već niz godina poznata destinacija kreativaca, marketara, digitalaca, medija i drugih komunikatora iz svih zemalja regije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Upravo zbog toga su organizatori, u saradnji sa Air Serbia, omogućili specijalnu ponudu: ostvarite popust od 20% uz promo kod DKOMR2024 prilikom kupovine letova na relaciji Beograd-Zagreb-Beograd od 9. do 26. aprila 2024. godine!

Svet oko nas nije jednostavan i danas više ne možemo reći da je bilo šta crno-belo, a između svih krajnosti, uključujući ljubav i mržnju, postoji čitav niz emocija. Upravo na to ukazuju i Dani komunikacija, koji pokazuju da se trijumfalni i neopipljivi osećaj inovativnosti uvek nalazi između dve krajnosti, i poručuju da se ništa, a posebno ne komunikaciona industrija, ne može smeštati u stereotipne kutije. Za sve one koji će se pridružiti prvi put, ali i za one kojima se nikad dosta DK atmosfere – festivalski video savršeno dočarava ono što riječi ne mogu iskazati.

PRVA IMENA OVOGODIŠNJEGA PROGRAMA

Podsetimo, najavljeni su i prvi predavači izuzetnog festivalskog postava – učesnicima će se u Rovinju pridružiti svetski poznati bihejvioralni ekonomista, psiholog i naučnik koji se bavi ljudskim ponašanjem Dan Ariely, Eugene Cheong, kreativni buntovnik iz Azije sa više od hiljadu nagrada za svoj rad, te Alex Partridge, osnivač nekih među prvim viralnim Facebook stranicama i jedan od prvih koji su shvatili koliko društvene mreže mogu biti istinski uticajne; Shivvy Jervis, stručnjakinja svetskog glasa koja povezuje digitalne inovacije s neuronaukom; Micaela Mantegna, prva advokatica specijalizovana za regulacije i autorska prava video igara koja će nas povesti na putovanje kroz kontroverzni metaverse – te niz drugih velikih svetskih imena industrije koja će ponuditi neprocjenjiva iskustva, zavidna znanja i vrhunske uvide.

Prijave za učestvovanje moguće su na www.danikomunikacija.com, gdje su dostupne i sve informacije o festivalu.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.