Instagram uvodi mesečnu pretplatu, počela su testiranja

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 20.Jan.2022, 15:54

Instagram uvodi mesečnu pretplatu, počela su testiranja

Instagram počinje sa testiranjem nove opcije koja bi najpopularnijim korisnicima, odnosno kreatorima na ovoj mreži trebala da omogući dodatnu zaradu.

Mali broj influensera tako će sada početi sa uvođenjem pretplate za pristup dodatnom sadržaju koji objavljuju na toj mreži. Njihovi pratioci koji žele da imaju pristup tom sadržaju moraće da plate između 0,99 i 9,99 dolara (zavisno za koju cifru se vlasnici profila odluče), a na početku sav će iznos ići u džep influensera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << />
Prilikom najave opcije pretplate prvi čovek Instagrama Adam Mosier rekao je kako su pretplate jedan od najboljih načina predvidljive zarade jer ne zavisi od dosegu pojedinih objava koji često može varirati, a važan je prilikom dogovora sa sponzorima oko plaćanja.

Kreatorima koji dobiju mogućnost uvođenja pretplate na njihovom će se profilu pojaviti nova oznaka koju je potrebno kliknuti kako bi se korisnici pretplatili na sadržaj. Pratioci koji se pretplate na premium sadržaj kreatora dobiće tri mogućnosti koje neće biti dostupne pratiocima koji ne plaćaju sadržaj.

Njima će biti omogućen pristup Instagram Storiesima napravljenim isključivo za pretplatnike kao i praćenje prenosa uživo kojei emituju kreatori, a kojima neće moći da pristupe obični korisnici. Još jedna mogućnosti koju će dobiti pretplatnici su posebni bedževi koji će se pojaviti pored imena pretplatnika kada komentarišu objavu tog kreatora i kada im šalju poruke.

Opcija uvođenja pretplate neće biti dostupna svim korisnicima Instagrama, već samo kreatorima sadržaja, a tokom testiranja dostupna je samo malom broju takvih kreatora. Nakon perioda testiranja, pretplata će biti dostupna i drugim kreatorima ali još nije poznato kada će to biti.

Izvor: Zimo

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Instagram uveo mesečnu pretplatu

Izvor: Domino Magazin, 21.Jan.2022, 10:02

Instagram je počeo sa testiranjem mesečne pretplate. Za sada samo mali broj najpopularnijih influencera i korisnika ima opciju da svoj sadržaj svojim pratiocima ponudi u okviru pretplate. Tako će oni koji plaćaju dobiti dodatne, ekskluzivne sadržaje. Cena je u test fazi između 0.99 i 9.99 dolara...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.