Inovacije u izboru UEPS-ovog laureata

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 13.Jul.2018, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inovacije u izboru UEPS-ovog laureata

Menja se način predlaganja kandidata, dinamika izbora, a unapređeni su i precizirani kriterijumi za osvajanje ovog prestižnog priznanja.

Na sastanku Kluba laureata predloženo je da se predlaganje potencijalnih kandidata za najvrednije priznanje izmesti iz okvira Kluba i da se svim aktivnim stvaraocima omogući da predlože kandidata čiji je stvaralački opus kvalifikacija za ovu nagradu. Predlog je iniciran s ciljem demokratizacije i što većeg obuhvata svih potencijalno zainteresovanih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << kao i što kvalitetnijeg sagledavanja profesionalnih doprinosa onih koji godinama i decenijama stvaraju u oblasti tržišnih komunakcija, Osnovni predlog je dopunjen i preciziranjem elemenata odnosno kriterijuma koje kandidat treba da ispunjava, kao i dinamikom dodele priznanja.

Po usvajanju definisanog predloga od strane Upravnog odbora UEPS-a, nagrada za životno delo dodeljuje se za izuzetan profesionalni i društveni rad u oblasti tržišnih komunikacija svake druge (neparne) godine, dok će se predlozi prikupljati u predizbornoj (parnoj) godini.

Kandidate za Nagradu mogu da predlažu sve članice udruženja dostavljanjem obrazloženih predloga na poziv UEPS-a objavljen na sajtu UEPS-a. Za Nagradu mogu biti kandidovani svi koji su profesionalno u tržišnim komunikacijama Srbije prisutni najmanje 20 godina. Podrobnije o procedurama i kriterijumima možete videti u Pravilniku o dodeli nagrade za životno delo na sledećoj adresi ueps.org.rs/o-ueps-u/dokumenta

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.