Infinum Academy donosi tri nova programa edukacija u IT-u do kraja godine

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 11.Avg.2022, 11:24

Infinum Academy donosi tri nova programa edukacija u IT-u do kraja godine

Dok se letnji ciklus edukacija programiranja privodi kraju, Infinum Academy već je objavio termine održavanja tri nove radionice. Uz već poznatu edukaciju u oblasti UX/UI dizajna, za koju portfolio treba poslati najkasnije do 18. avgusta, prijave su otvorene i za programe DevOps i WordPress.

DevOps kurs namenjen je već zaposlenim system administratorima kao i ostalima koji žele da unaprede karijeru kroz učenje novih cloud-based tehnologija, dok WordPress kurs polaznike >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << osposobljava za samostalno programiranje dinamičnih blokova, razvoj održivih projekata i primenu najboljih praksi za održavanje kvaliteta koda. Prijemni ispiti za oba kursa su u septembru, a predavanja počinju 10. oktobra i traju pet nedelja.

Kurs dizajna kreće 21. septembra i nudi kombinaciju predavanja i praktičnih vežbi kroz koje polaznici uče da dizajniraju mobilne aplikacije. Kroz osam nedelja upoznaće se s načinom rada digitalnih agencija i startupa te metodama definisanja osnovne funkcije svakog proizvoda i proveravanja odgovara li rešenje krajnjem korisniku. Tečaj takođe objašnjava šta je UX, a što UI, kada se određuje korisničko putovanje, a kad je vreme za brendiranje aplikacije i kreiranje „trenutaka sreće“.

Navedena tri tečaja poslednja su izdanja Infinum Academyja u ovoj godini. Kao i svi dosadašnji programi, nude besplatnu edukaciju uz konkretne primere i vodstvo vrhunskih stručnjaka. Svaki polaznik dobija individualizovani pristup uz vlastitog mentora, kao i sve potrebne materijale i alate za rad.

Infinum Academy cenjeno je učilište proizašlo iz same industrije, a predavači su ujedno i zaposleni jedne od najuspešnijih hrvatskih IT kompanija koji svakodnevno rade na kompleksnim projektima za međunarodne klijente. Radi se o praktičnom načinu pridobijanja veština koje su trenutno najtraženije na tržištu rada.

Novost Infinum Academyja je da prijave više nisu otvorene samo studentima i diplomantima. Dobrodošli su svi koji žele da unaprede svoje veštine u ponuđenim tehnologijama, uz uslov zadovoljavajućeg predznanja koje se proverava na prijemnom ispitu.

Još jedna od prednosti koju edukacije nude je hibridni način rada. Predavanja se održavaju u Infinumovoj zagrebačkoj kancelariji ali fizička prisutnost nije uslov. Konsultacije i predavanja mogu se odraditi online, a potrebno je doći samo na prijemni ispit. Predavanja su na rasporedu dva puta nedeljno u trajanju od dva sata.

Volimo reći kako Infinum Academy nije samo još jedna diploma. Prioritet nam je da polaznicima prenesemo praktična znanja i da im damo iskustvo projekta kako bi što lakše krenuli da rade ili naprave promenu karijere”, rekla je Elizabeta Lončar, jedna od predavačica na Academyju i dizajneka u Infinumu.

U sedam godina koliko postoji Infinum Academy za edukacije se prijavilo više od 2.000 ljudi, program je prošlo njih 377, a od toga se 95 zaposlilo u Infinumu, dok su mnogi drugi pronašli svoje mesto u drugim većim hrvatskim ili stranim IT kompanijama.

Prijave su otvorene do četvrtka, 18. avgusta, a više detalja dostupno je na zvaničnim stranicama Infinum Academyja.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.