Imate problema sa nanošenjem ruža, evo nekoliko trikova

Izvor: 24sata, 22.Okt.2014, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imate problema sa nanošenjem ruža, evo nekoliko trikova

Ako obožavaš da nosiš ruževe, ali mrziš kad se razlivaju, ovo je pravi članak za tebe.

Ruž nije teško zadržati na mestu, ali važno je pratiti i poštovati osnovna make-up pravila.

1. Izaberi pravu teksturu

Ako ti se ruž razliva po području oko usnana, zaboravi na glatke, mekane i kremaste teksture i fokusiraj se na mat ruževe. Ako želiš da dodaš sjaj, lako možeš naneti malo sjaja na sredinu usana.

2. Ocrtaj usne olovkom
>> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << />
Volela olovku ili ne - moraćeš da je stavljaš ako želiš lepo našminkana usta. Ona će tvojim usnama dati najlepši oblik, ali i zadržati ruž u njihovim granicama.

3. "Pozajmi" trik od mame i bake

Morate priznati kako su dame u njihovo dobo izgledale mnogo doteranije nego danas. Tu je uvek bila frizura i šminka, a ruž se nikad nije razlevao po licu ni maskara slivala niz obraze. Upravo zato, poslušaj mamu kad ti kaže kako bi pre nanošenja ruža na usne možeš da staviš malo pudera u kamenu ili prahu i nakon nanošenja ruža otisni poljubac u maramicu.

4. Zaboravi na make up tutorijale

Svaki beauty trik koji stručnjaci izvode na internetu neće izgledati isto tako dobro i na tebi. Ruž stavljaj unutar linija svojih usana. To će takođe sprečiti razlivanje.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.