[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023]  ZOO agencija: „Mali veliki talenti“ za Konzum

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 26.Mar.2024, 11:29

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] ZOO agencija: „Mali veliki talenti“ za Konzum

IDEJA I NJENI EFEKTI. Škole su mesta gde mladi talenti rastu, razvijaju se i stiču nova znanja. Međutim, nedovoljno se ulaže u obrazovanje, pa mladim školarcima i njihovim nastavnicima često nedostaju oprema za rad i osnovna nastavna sredstva. Konzum, lider maloprodaje u Hrvatskoj, kao društveno odgovorna kompanija nastoji da prepozna potrebe i probleme u zajednici i da bude deo rešenja. U cilju aktivacije zajednice i prikupljanja sredstava za nabavku opreme za škole, Konzum je pokrenuo community kampanju pod nazivom Mali veliki talenti.
Mehanizam kampanje bio je vrlo jednostavan. Za svaku kupovinu preko 10€ u Konzumu kupac dobija po jedan kupon koji može da pokloni školi po svom izboru...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.