[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] CREATIVE DISORDER STUDIO: „Oglas bez Predrasuda” za Coca-Cola HBC

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 15.Apr.2024, 10:53

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2023] CREATIVE DISORDER STUDIO: „Oglas bez Predrasuda” za Coca-Cola HBC

IDEJA I NJENI EFEKTI. Coca-Cola HBC je kompanija koja puno polaže na rodnu ravnopravnost. Pozicija Business developer-a u sektoru prodaje je veoma perspektivna uz odlične prilike za napredovanje.
Iako su neki od najboljih Business developer-a u kompaniji žene, one se retko prijavljuju za ovu poziciju.
Razlog za ovo je dvostruki stereotip koji postoji prema ovom poslu. Žene nisu zainteresovne jer ne misle da je za njih. Postoji uverenje da je pretežak, nije atraktivan i ima reputaciju “muškog posla”. S druge strane, u samom poslu vladaju predrasude koje dovode do toga da se žene često ne shvataju ozbiljno, i da se ženski kandidati ne tretiraju jednako kao muški....

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.