[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2022] IMAGO OGILVY: „Sve je moguće dok si u igri“ za Hattrick – PSK

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 17.Maj.2023, 08:20

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2022] IMAGO OGILVY: „Sve je moguće dok si u igri“ za Hattrick – PSK

Zašto se ljudi igraju? Život možda jeste nepredvidljiv, ali naša je svakodnevica ipak uglavnom izvesna. Imamo budilnike i kalendare, termine i dogovore, računice i račune. Ukratko, mi činimo sve da tačno znamo šta će nam se dogoditi. I zato nam je igra potrebna. Jer je njen ishod uvek otvoren. Jer je neizvesna, sposobna da na tren stvori osećaj da je sve moguće.

IDEJA I NJENI EFEKTI. Ovaj mali literarni uvod zapravo je objašnjenje kampanje zagrebačkog Imago Ogilvya >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << za PSK, jedan od najvećih hrvatskih brandova za sportsko klađenje i igre na sreću. U srži tog branda je igra, a u ovom televizijskom spotu, kreativci iz Imaga želeli su da prikažu čaroliju koju igra donosi u inače često tmurnu svakodnevicu.

Ono po čemu se ova kampanja svakako ističe je jako visok nivo produkcije. Uz Imago, na projektu je radila produkcijska kuća RRGR te mađarska Kinopravda, jedna od trenutno najatraktivnijih produkcijskih kuća u Evropi.

Sniman kod riječkog teatra Fenice, ovaj spot gleda se kao uvod u neki od Marvelovih filmova, a specijalni efekti i kompjuterski generisani likovi na trenutke zaista podsećaju na holivudske.

U svakom slučaju, svim gledaocima koji su se uhvativši uvodne kadrove ovog spota ponadali da se radi o početku nekog dobrog filma – iskreno izvinjenje.

PROJEKTNI TIM.

Igor Mladinović, Chief Creative Director

Josip Buzov, Senior Strategic Planner

Jerko Mihaljević, Senior Copywriter

Luka Mavretić, Senior Copywriter

Krešimir Đurić, Art Director

Ivana Kršić, Account Director

Produkcija: Riba Ribi Grize Rep/ Kinopravna

Priredila: Snežana Milić

Izvor: Imago Ogilvy

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.