[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2021] SVA: „Redizajn pakovanja za MOKA Čačak“

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 16.Mar.2022, 14:46

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2021] SVA: „Redizajn pakovanja za MOKA Čačak“

Tokom narednih nekoliko sedmica predstavićemo istaknute projekte komunikacijske/kreativne industrije. Na ovaj način želimo da široj publici predstavimo ovu vrstu projekata na celovit način, koji podrazumeva ne samo vizuelne i audio produkte, već i bitne podatke i informacije o samom projektu. Ovoga puta čast je pripala agenciji SVA i projektu „Redizajn pakovanja za MOKA Čačak“… Priredila Snežana Milić

IDEJA I NJENI EFEKTI. Svi dobro znamo: najvažnije je ono iznutra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << ali, da budemo potpuno iskreni, važno je i ono spolja.

Poput sveže spremljenih kroasana iz rerne, Agencija SVA je bila vrlo zagrejana da pristupi zadatku redizajna pakovanja smrznutih proizvoda za svog klijenta MOKA Čačak.

Nadevi od malina, šljiva, kakao krema, i drugih neodoljivih ukusa, bili su inspiracija za šarena i razigrana kreativna rešenja.

Ono što je ranije bilo provereno slatko iznutra, sada je postalo i slatko spolja!

UPOTREBA MEDIJA I REZULTATI.

PROJEKTNI TIM.

Vođe projekta: Maja Subotić, Dušan Đakić

Art direktor: Ivana Nedeljković

Grafički dizajn: Tanja Bukovnik, Branka Medić

Copywriting: Ivana Petković

Priredila: Snežana Milić

Izvor: SVA

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.