[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2021] REPRESENT COMMUNICATIONS: „ProtoDom“ za Natura Eco

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 06.Jul.2022, 16:55

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2021] REPRESENT COMMUNICATIONS: „ProtoDom“ za Natura Eco

IDEJA I NJENI EFEKTI. Kako promovisati prvu istočno-evropsku inovativnu, održivu, 3D građevinsku start up kompaniju koja dolazi iz Srbije, preciznije iz grada Čačka?

Da ova inovacija dolazi iz neke od tehnološki visoko razvijenih ili bogatih zemalja, da iza nje stoje kompanije Boston Dynamics, Apple ili Tesla, posao bi verovatno bio daleko lakši, jer je naprosto uverljivije i očekuje se da high end tehnološke stvari dolaze iz takvih sredina. Iz zemalja poput >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << naše, na žalost, još uvek se očekuju zastareli proizvodi lošeg kvaliteta.

Zbog toga je agencija Represent Communications, umesto da priča o tome koliko je inovativan proizvod njihovog klijenta Natura Eco ili o tehnologiji koju koriste, odlučila da DOKAŽE na delu kako njihov proizvod nastaje, i to tako što će klijentu dati gotovo nemoguć izazov – da napravi potpuno funkcionalnu 3D štampanu kuću za manje od 24 časa u kojoj će održati konferenciju za novinare.

UPOTREBA MEDIJA I REZULTATI. Prva 3D štampana kuća u istočnoj Evropi „ProtoDom“ od 25 kvadrata, apsolutno sigurna, testirana na zemljotrese i druge nepogode je napravljena za 21 čas i 15 minuta i predstavljena javnosti na medijskom događaju u Naučno tehnološkom parku Čačak, gde je održana i nezapamćeno uspešna konferencija za medije.

O dogadjaju su izveštavali doslovno svi značajni medijski portali u zemlji, ogroman broj štampanih medija, 8 nacionalnih i 6 lokalnih i kablovskih televizija, u ukupno više od 120 medijskih objava u vrednosti od preko 85 hiljada evra.

Ostvareno je čak i uživo uključenje sa događaja u Jutarnji program, kao i Dnevnik RTS nacionalnog servisa.

Sama kuća biće donirana Naučno tehnološkom parku Čačak kao hub za inovacije.

PROJEKTNI TIM.

Tamara Ivanković, Account Director

Biljana Stefanović, Account Manager

Željka Mrđa, Account Executive

Uroš Mihailović, Event Specialist

Dušan Vojvodić, Senior Graphic Designer

Jovana Cakić, Public Relations Director

Emilija Zaevska, Content Studio Director

Vladimir Ćosić, Creative Director

Priredila: Snežana Milić

Izvor: Represent Communications

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.