[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] STUDIO SONDA: „Radenska limenka“ za RADENSKA

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 21.Jan.2020, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] STUDIO SONDA: „Radenska limenka“ za RADENSKA

IDEJA I NJENI EFEKTI. O projektu: Radenska je prirodna gazirana mineralna voda koja izvire na izvoru Kraljevi vrelec u Sloveniji i prisutna je na tržištu još od 1869. godine. Poznata je po specifičnom ukusu koji između ostalog proizlazi iz kombinacije otopljenih minerala i prirodnih mehurića ugljen dioksida.

UPOTREBA MEDIJA I REZULTATI. U 2019 poznata voda pojavljuje se na tržištu u novoj ambalaži. Proizvod približava korisnika sveprisutnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << trendu okretanja zdravom životu, ali pritom dokazuje kako korišćenje vode osim što je zdravo, može itekako biti i zabavno.

Lansiranje u Sloveniji je prošlo OOH kampanjom i POS materijalima na prodajnim mestima. A osim u Sloveniji, prodaje se i na tržištima USA, Kanada, Australija, Italija i BiH.

Studio Sonda autor je koncepta i dizajna.

PROJEKTNI TIM.

RADENSKA d.o.o.:

Brend menadžeri Radenska: Katarina Borovšak, Bohuslav Gajoš

Marketing direktor: Egle Wehle

STUDIO SONDA:

Kreativna direkcija, Art direkcija: Jelena Fiškuš, Sean Poropat

Dizajn: Aleksandar Živanov

Priredila: Snežana Milić

Izvor: Studio Sonda

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.