I ove nedelje se prepustite filmskom maratonu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 16.Nov.2022, 13:08

I ove nedelje se prepustite filmskom maratonu

Kako biste gledali fenomenalan sadržaj i tokom ove nedelje, izdvajamo vam najbolja dela iz sveta kinematografije u kojima ćete uživati.

Ukoliko ste ljubitelj komedija, ovaj film ne smete propustiti! Zbog toga vam predlažemo da u četvrtak od 22:30h na kanalu FilmBox Extra odgledate film „Njujorška serenada“. Dvojica prijatelja iz ranog detinjstva, danas prilično neuspešni ljudi, bore se da pronađu svoje mesto pod suncem. Rej je bubnjar u rokenrol bendu, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Oven perspektivni režiser, mada obojica vreme uglavnom provode radeći beznačajne poslove i opijajući se. Kad Ovenova verenica Lin raskine veridbu, on pada u očajanje i traži od Reja da mu pravi društvo na filmskom festivalu u Kanzasu. Oven će dati sve od sebe da spase vezu, dok se Rej lažno predstavlja kao sin glumca Volasa Šona, čime će napraviti opštu zbrku.

Subotu rezervišite za triler „Ubojita magija“ u kojoj glavne uloge tumače Catherine Zeta-Jones, Guy Pearce i Timothy Spall. U ovom filmu, na turneji po Britaniji 1926. godine, Hari Hudini započinje strastvenu vezu sa vidovnjakinjom koja namerava da prevari sjajnog mađioničara. Film će se emitovati na kanalu FilmBox Premium od 19:25h.

Još jedna komedija, „Šta ako…?“ biće emitovana u nedelju na kanalu FilmBox Stars. Viktor i Margo su advokati u velikoj konsultantskoj firmi, a privatno su veoma privrženi jedno drugom, sve dok ne dođe dan da se nadmeću za istu poziciju. Kako će njihova veza izdržati ono što sledi? Od 19:35h se pripremite se za vreme ispunjeno smehom!

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.