I ove nedelje najavljujemo bogat filmski program

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 18.Jul.2023, 12:50

I ove nedelje najavljujemo bogat filmski program

Ovo su samo neki od filmova koji vas u narednim danima očekuju na FilmBox kanalima. Uživajte!

Sreda je dan kada će se od 21h na kanalu FilmBox Extra emitovati film „Crni policajac“. Ovaj triler govori o policajcu koji je gurnut preko ivice, a svoje frustracije istresa na privilegovanoj zajednici koju se zakleo da će štititi.

I sutradan, u četvrtak, ćete imati priliku da uživate u spoju misterije i trilera i to uz film „Pisac iz senke“. >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Pisac iz senke angažovan je da dovrši memoare bivšeg britanskog premijera, ali slučajno otkriva tajne koje bi mogle da mu ugroze život. Uključite vaš omiljeni FilmBox Premium kanal od 18.55h.

Za sve ljubitelje kriminalistike kanal FilmBox Stars će u petak emitovati film „Odsjaji“. Kad agenta Evropola, Toma Brindla, pozovu u Barselonu da pronađe serijskog ubicu poznatog kao „Pigmalion“, on dolazi do izuzetnog otkrića. DNK pronađen blizu tela na poslednjem mestu zločina, poklapa se sa DNK mladog, nepredvidivog vojnika, Marka Solera, ali istraga pokazuje da je ubica možda Markov otuđeni brat blizanac. Agent Brindl koristi Marka da napravi psihološki profil njegovog brata, ali što se više primiče ubici, primiče se i ubica njemy. Lovac postaje plen, a Pigmalion takođe otkriva da ima brata blizanca, pa počinje da uhodi tim istražitelja. Jedini način da konačno uhvati ubicu je da sve stavi na kocku, uključujući i one koje voli. Udobno se smestite od 21h i uživajte.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.