I Walmart želi da kupi TikTok

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 30.Avg.2020, 13:26

I Walmart želi da kupi TikTok

Maloprodajni gigant Walmart je postao partner Microsoft-a u pokušaju da kupi popularnu platformu za snimanje i deljenje video sadržaja TikTok

Naime, popularna platforma za snimanje i deljenje video-sadržaja pokušava da pronađe kupca u SAD zbog zategnutih političkih odnosa.

Maloprodajni gigant saopštio je za CNN učestvuje sa Microsoft-om u pregovorima o mogućem preuzimanju.

Walmart navodi da njegovo interesovanje za TikTok potiče od načina na koji je ta >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << aplikacija “integrisala elektronsku trgovinu i mogućnosti oglašavanja na drugim tržištima”, pa smatra da bi mu pospešila pristup potrošačima.

Verujemo da bi potencijalna povezanost sa TikTok-om u SAD, u partnerstvu sa Microsoft-om, mogla da nam donese ključnu funkcionalnost i obezbedi Walmartu značajan način da višekanalno pristupimo i uslužimo potrošače kao i da proširimo biznis u oglašavanju”, navodi Wolmart u izjavi.

Do ove objave došlo je samo nekoliko sati nakon što je izvršni direktor TikToka Kevin Majer podneo ostavku jer se ova aplikacija suočava sa kritikama predsednika SAD Donalda Trampa zbog toga što je u vlasništvu kineske kompanije ByteDance.

Izvor: Agencije

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.