I&F MCCANN GRUPA partner Bitefa: Počinje jedno epsko putovanje

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 06.Sep.2017, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I&F MCCANN GRUPA partner Bitefa: Počinje jedno epsko putovanje

Kao poklon Beogradu, Bitefu i ljubiteljima pozorišta, I&F McCann Grupa i njen osnivač Srđan Šaper odlučili su da podrže jedan od najznačajnijih pozorišnih festivala koji već više od pola veka pomera granice pod idejom vodiljom nove pozorišne tendencije

Ovaj Bitef se odžava pod sloganom „Epic trip“ i na tom putovanju mu se pridružuje i I&F McCann Grupa koja simbolično ove godine obeležava 20 godina poslovanja pod sloganom „SNAGA LJUDI”.

Bitef >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << je, pored toga što je simbol Beograda, za mene uvek bio i simbol neke energije koja ovde postoji i koja može da poveže određene stvari. Kad je nastao povezivao je istok i zapad, i mislim da i danas može da poveže neke niti koje su možda u ovom trenutki razvezane, i da ponovo Beograd učini centrom sveta, ili makar našeg dela sveta, ili makar onog sveta koji je u nama” izjavio je Srđan Šaper, osnivač I&F McCann Grupe.

U okviru pratećeg programa festivala biće održane tribine, programi Bitef polifonija, Bitef biblioteka, a I&F McCann Grupa imaće više aktivacija i programa namenjenih publici i posetiocima.

I&F McCann Grupa i agencije u njenom sastavu su i do sada na različite načine na tržištima na kojima posluju podržavale brojne kulturne manifestacije od Manaki festivala u Skoplju, Sarajevo Film Festivala, do manifestacije Momin krug u Beogradu. Kreativna saradnja sa Jugoslovenskim dramskim pozorištem (JDP) iznedrila je neke od prepoznatljivih kampanja, među kojima je i u javnosti zapažena „Drama u taksiju“.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.